Kedves idelátogató, hűséges olvasóim, barátaim.
“Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.” (Kurt Dimberger)
Blogom, az eddigi legnagyobb megtiszteltetésben részesült, hiszen egy induló Gasztro Magazinba kértek fel, hogy néhány recepttel járuljak hozzá a magazin beindításához. A kérésnek örömmel tettem eleget és büszkén mondhatom, hogy egy igen igényes magazin születésénél, részt vehettem. A szerkesztők által megbízott, különböző stílusú szakemberek, igen magasra tették a mércét, az olvasók érdekében. Ennek köszönhetően, lehetőségem nyílt arra, hogy egy kicsit a kulisszák mögé is bepillantást nyerhessek. Itt szembesülhettem vele, milyen lelkiismeretes munkát végzett mindenki. A szerkesztők, értsétek szó szerint, éjt-nappal dolgoztak, finomítottak minden egyes bejegyzésen, képen, recepten, hogy valóban egy olvasmányos, igényes újságot tarthasson az olvasó a kezében. Bízunk benne, örömmel fogjátok vásárolni, és olvasni ezt a gasztro magazint, és Ti is, saját ismeretségi köreitekben felhívjátok a figyelmét mindenkinek erre az újságra, hiszen Nektek készült. Tippek, trükkök, receptek minden mennyiségben, és minőségben. A többi, hasonló jellegű magazinhoz képest, az ára is nagyon baráti lesz. Ti is meggyőződhettek majd róla.
A Faháj Magazinnak, sok-sok évet, a szerkesztőknek és a benne résztvevőknek KÍVÁNOK, sok örömet a további munkájukhoz.
MEGJELENÉS: 2012 március végén!!! Keressétek az Újságárusoknál, és Kérjétek akkor is, ha azt mondják nektek: - már elfogyott -, és lájkoljátok a Facebook-on.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.