food & spirit

Gasztronómia. És minden, amit érdekesnek találok. "Mindenevő" vagyok. Nekem, egy jól megírt Töltött káposzta recept olvasása többet jelent, mint három közepesen megírt novelláé. Ha valaki elolvassa Hamvas Béla, Rántott leveséről szóló gondolatát, akkor már nincs is miről beszélnem.

Naptár

október 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

2015.03.04. 17:36 Foodafok

Ragasztott hús?!

Ez egy tavalyi műsor során írt terjedelmes cikk, melyet most volt szerencsém olvasni. Azonnal fel is tettem ide, hogy aki akarja olvassa, és váljon Tudatos Vásárlóvá, mert már semmi nem az, aminek látszik. Csak vásárolunk-vásárolunk és közben a nagy gyártók pofátlanul átvágnak. Érdekes, hogy a hangos és minden sz@rra úgró csatornák megmondó emberei, csak az ütött-kopott betonkeverőben, egy elhagyatott tanyán előállított ételízeítőt tudják szétszedni riportjaikban, az igazi nagy halak, meg az orrunk elött csinálják, és még jót röhögnek is rajta!

Itt találjátok a részletes olvasni valót. Ne hagyjátok ki. Köszönet a cikk írójának!

testfestes-19.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: magazin


A bejegyzés trackback címe:

http://usubufood.blog.hu/api/trackback/id/tr77240887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.