food & spirit

Gasztronómia. És minden, amit érdekesnek találok. "Mindenevő" vagyok. Nekem, egy jól megírt Töltött káposzta recept olvasása többet jelent, mint három közepesen megírt novelláé. Ha valaki elolvassa Hamvas Béla, Rántott leveséről szóló gondolatát, akkor már nincs is miről beszélnem.

Naptár

2010
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

2010.10.31. 00:12 Foodafok

Aszalt sárgabarack

Az aszalt sárgabarack télen is kiváló kálium- és vasforrás, érdemes tehát eltenni belőle. Ha netán, magunk készítenénk aszalt sárgabarackot, akkor soha ne használjunk ként az aszalt gyümölcshöz, mert ugyan szebb lesz tőle a színe, de egészségünknek egyáltalán nem tesz…

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs sárgabarack aszalt


2010.10.30. 12:54 Foodafok

Aszalt szilva

Kevesen tudják, hogy az aszalt szilva erős antioxidáns hatású. Szervezetünkben folyamatosan keletkeznek az úgynevezett szabad gyökök, amelyek sejtkárosító, sejtpusztító hatásúak, és gátolják számos létfontosságú életfunkciónkat. A szabad gyökök károsító hatását…

Szólj hozzá!

Címkék: szilva gyümölcs aszalt


süti beállítások módosítása