food & spirit

Gasztronómia. És minden, amit érdekesnek találok. "Mindenevő" vagyok. Nekem, egy jól megírt Töltött káposzta recept olvasása többet jelent, mint három közepesen megírt novelláé. Ha valaki elolvassa Hamvas Béla, Rántott leveséről szóló gondolatát, akkor már nincs is miről beszélnem.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.01.27. 11:18 Foodafok

Halpástétom mazsolás capri raguval

Hozzávalók:
1,20 hal nyesedék (könnyedén átkutterolni, ne legyen pépes, inkább darabos)
3 db egész tojás
0,10 liszt
3 db főtt tojás (apró darabokra vágva)
0,10 capri bogyó (átvágva)
só, fehér bors, apróra vágott sonkahagyma, petr.zöld

A pástétomnak valót, összekeverjük a füszerekkel. A formáinkat kibéleljük fóliával és a bekevert pástétomot belerakjuk. 1 órán keresztül 86°C sütőbe készre pároljuk. Tálaláskor a kihűlt és felszeletelt pástétomot, beízesített zöldsaláta mixre tálaljuk. Körbe öntjük a következő darabos öntettel:
capri bogyó, fehérborban áztatott mazsola, mustár, méz, nádcukor, olívaolaj, petr.zöld, és egy kevés borecet.

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro hal előétel pástétom


A bejegyzés trackback címe:

https://usubufood.blog.hu/api/trackback/id/tr531947596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása