Hozzávalók:
1,20 hal nyesedék (könnyedén átkutterolni, ne legyen pépes, inkább darabos)
3 db egész tojás
0,10 liszt
3 db főtt tojás (apró darabokra vágva)
0,10 capri bogyó (átvágva)
só, fehér bors, apróra vágott sonkahagyma, petr.zöld
A pástétomnak valót, összekeverjük a füszerekkel. A formáinkat kibéleljük fóliával és a bekevert pástétomot belerakjuk. 1 órán keresztül 86°C sütőbe készre pároljuk. Tálaláskor a kihűlt és felszeletelt pástétomot, beízesített zöldsaláta mixre tálaljuk. Körbe öntjük a következő darabos öntettel:
capri bogyó, fehérborban áztatott mazsola, mustár, méz, nádcukor, olívaolaj, petr.zöld, és egy kevés borecet.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.